Home

Botime të reja

Lista e plotë

Flutura Açka

Mifi shqip

Aktivitete

Katalog
(pdf)

Kontakt

Lidhje

 

Librat e Skanderbeg Books mund t'i bleni në www.shtepiaelibrit.com

 

Out of sale for the moment.

LIRIA
roman
JONATHAN FRANZEN
Përktheu: Sokol Bega
646 faqe
HARTA DHE TERRITORI
roman
MICHEL HOUELLEBECQ
Përktheu: Saverino Pasho
362 faqe
FTËSE PËR NDËSHKIM
roman
VLADIMIR NABOKOV
Përktheu: Myrteza Shini
192 faqe
LËVDATË PËR NJERKËN
roman erotik
MARIO VARGOS LLOSA
Përktheu: Bajram Karabolli
126 faqe
JETË FSHATI
roman
AMOS OZ
Përktheu:Orjeta Marku
214 faqe
MARTESË ME NJË KOMUNIST
roman
PHILIP ROTH
Përktheu:Shpëtim Myshketa
352 faqe
STAMBOLLI
kujtime
ORHAN PAMUK
Përktheu: Rubin Hoxha
412 faqe
SËRISH DASHURI
roman
DORIS LESSING
Përktheu: Greta Përgjegji
368 faqe
GJYSMA E DIELLIT TË VERDHË
roman
NGOZI ADICHIE
Përktheu: Merita Meçe
551 faqe

NËNSHTRIMI
roman
MICHEL HOUELLEBECQ
240 faqe

ZGJERIMI I FUSHËS SË LUFTËS
roman
MICHEL HOUELLEBECQ
152 faqe
ISHULLI I MUNDSHËM
roman
MICHEL HOUELLEBECQ
Përktheu:Saverino Pasho
332 faqe

HIENAT BANKARE
JORIS LUYENDIJK
Përktheu:Artan Qoqi
256 faqe

NË JUG TË KUFIRIT
roman
HARUKI MURAKAMI
Përktheu: Artan Kuçi
208 faqe

TË FTUAR NË RRETHIN E DHJETË
roman
Flutura Açka
462 faqe
BIJA E ERRËSIRËS
Roman
ELENA FERRANTE
Përktheu: Shpëtim Kelmendi

143 faqe
KRONIKA E ZOGUT KURDISËS
Roman
HARUKI MURAKAMI
Përktheu: Etta Klosi
677 faqe
LOLITA
Roman
VLADIMIR NABOKOV
Përktheu: Lili Bare
358 faqe
FESTA Ë CJAPIT
Roman
MARIO VARGAS LLOSA
Përktheu: Bajram Karabolli
416 faqe
VAJZA E PRAPË
Roman
MARIO VARGAS LLOSA
Përktheu:Bajram Karabolli
372 faqe
PESË QOSHET
Roman
MARIO VARGAS LLOSA
Përktheu: Erion Karabolli
208 faqe

Libra të tjerë së shpeti:

Albania and Kosovo in Colour 1913
L'Albanie et le Kosovo en couleurs 1913
Shqipëria dhe Kosova në Ngjyra, 1913

ORDER with amazon.com or
amazon.co.uk

 


Een fascinatie voor Theth
Het Albanese bergdorp
van A. den Doolaard

Gerda Mulder (tekst)
Herman Zonderland (foto's)

230 p., full color
€24,90
ISBN 978 90 76905 28 0

Te bestellen bij/to order at: bol.com and amazon.co.ukOrhan Pamuk dhe Flutura Açka

Pamuk in the Albanian press

 

 


Orhan Pamuk
- Turqi
Çmimi Nobel 2006 në Letërsi
Unë jam e kuqja, (2006)
Bora
(2007)
Baulja a babait (2007)

Kështjella e bardhë (2008)
Shtëpia e heshtjes (2008)
Jeta e re (2009)

Stambolli (2010)
Muzeu i pafajësisë (2011)
Libri i zi (2017)
Xhevdet beu dhe të bijtë (2017)

I huaji në mendjen time (2017)

Elfriede Jelinek
-Austri
Çmimi Nobel 2004 në Letërsi

Pianistja (2005/2006)
Dashnoret (2006)
Epshi
(2007)
Të përjashtuarit (2010)
Lakmia (2011)

Doris Lessing
- Anglo
Çmimi Nobel 2007 në Letërsi
Fëmija i pestë (2008)
Vera para erresires (2010)
Sërish dashuri
(2017)

 

J.M. Coetzee
- Afrika e Jugut
Çmimi Nobel 2003 në Letërsi
Askund (2003)
Turpi
(2004)

I ngadalti
(2007)
Jeta dhe koha e Majkëll K.
(2011)

Richard van den Brink (m) dhe J.M. Coetzee. Amsterdam Maj 2010; (picturi Herman Zonderland).

Michel Houellebecq
-
Francë
Platforma
(2007/2010)
Ishulli i mundshëm  (2010)
Zgjerimi i fushës
së luftës (2011)
Thërrmijat elementare (2015)
Harta dhe territori (2015)
Nënshtrim
(2015)

Ian McEwan
- Angli
E shtuna (Maj 2007)
Sëmundje dashurie (2008)
Në bregun Chesil(2009)
Shfajësimi

Solar
Amsterdam

Amos Oz
- Izrael
Të njohësh një grua (2007)
Rrëfim për dashurinë dhe errësirën (2009)
Majkëlli im (2011)
Si të kurosh një fanatik (2012)
Jetë fshati (2015)
Jeta rimon me vdekjen (2015)
Judas (2017)

Haruki Murakami
- Japoni

I dashur Sputnik (2008)
Kronika e zogut kurdisës (2009)
Pylli norvegjez (2011)
Kafka në breg (2015)
Në jug të kufirit (2017)

Elefanti zhduket (2017)


Philip Roth
- ShBA
Inati (2009)
Del hija (2011)
Ankimi i Portnoit (2012)
Pastoralja amerikane
(2017)
Njolla njerëzore
(2017)
Martesë me një komunist
(2017)
Përulja
(2017)

Vladimir Nabokov
- ShBA
Lolita (2012)
Pnin (2015)
Ftesë për ndëshkim (2016)
Dhuntia
Zjarr i zbehtë

Jonathan Franzen
- ShBA
Korrigjimet (2015)
Liria (2017)
Qartësi (2017)

Jonathan Franzen dhe Flutura Açka, Tiranë 9 Mars 2012

Roman nga Flutura Açka:

Të ftuar në Rrethin e Dhjetë