Home

Botime të reja

Lista e plotë

Flutura Açka

Mifi shqip

Aktivitete

Kontakt

Lidhje

2003-2017

PANAIR TIRANA
15-20 NËNTOR 2017

Artiste i popullit Tinka Kurti e lavdëron librin e Flutura Açka

 

 

 

Libra të rinj në panairin e Murakamit, Llosa, Lessing dhe Flutura Açka

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nga Promovimi i romanit "Kukullat nuk kanë Atdhe":

Përkthyesi Edmond Tupja (m), shkrimtarja Flutura Açka, publicisti Fatos Lubonja (d)

8-2-2013

http://www.top-channel.tv/artikull.php?id=251330
Flutura Açka me Ali Podrimen, Prishtinë, 5 Maj 2011.

TIRANË 2009

TIRANË 2009

TIRANË 2009

Kryeministri Sali Berisha viziton stendën e Skanderbeg Books, 2008

Kryeministri Sali Berisha viziton stendën e Skanderbeg Books, 2008

Tiranë 2007

Tiranë 2003

 

Prezantimi i librit
Gjashtë muaj në Shqipëri
të J. Fabius,
9 dhjetor 2005,
Muzeu Historik Kombëtar

2006
—>
2004 —>
Prishtina 2006
Prishtina 2005 -->
Flutura Açka dhe Natasja
<--- Tirana 2005
Ulqin 2005 -->
Tirana 2005 -->
Tirana 2005 -->