Çelja e ekspozitës "Kolonel Tomsoni dhe Shqipëria. Misioni Holandez i Paqes në Ballkan 1913-14" dhe prezantimi i librit Gjashtë muaj në Shqipëri të J. Fabius, Muzeu Historik Kombëtar, 9 dhjetor 2005, të organizuar nga Muzeu Historik Kombëtar, në bashkëpunim me Ambasadën e Mbretërisë Holandeze në Tiranë dhe Skanderbeg books.
(Nga e majta në të djathtë): Prof.dr. Afrim Karagjozi, kuratori shqiptar i ekspozitës, zoti. Harrie Teunissen, kuratori holandez i ekspozitës, z. Beqir Mete, Drejtor i Muzeut Historik Kombëtar dhe zoti S. Van Voorst tot Voorst, Ambasador i Mbretërisë së Holandës në Shqipëri dhe zonja Egla Mitre, përkthyese.

(majtas) Ambasadori i Mbretërisë së Holandës në Shqipëri zoti Van Voorst tot Voorst gjatë fjalës së tij, ku mes të tjerash veçoi rëndësinë e Misionit Holandez të Paqes në vitet 1913-14 dhe rolin e atëhershëm të Kolonel Tomsonit dhe të sotëm në marrëdhëniet shqiptaro-holandeze.

(djathtas) Kuratorët: Prof.dr. Afrim Karagjozi dhe zoti Harrie Teunissen në një foto duke rikujtuar punën e lodhshme por edhe suksesin e ekspozitës së kuruar prej tyre.

Zoti Harrie Teunissen gjatë fjalës së tij, në sfond pamje e ekspozitës së hapur në 9 dhjetor 2006, në sallën "Jan Kukuzeli" të Muzeut Historik Kombëtar, ku për herë të parë për publikun shqiptar u sollën foto me ngjyra të bëra shqiptarëve në vitet 1913-14 si edhe shumë foto të tjera nga qytete të vendit të panjohura dhe të bëra nga aficerët e Misionit Holandez të Paqes në Ballkan 1913-1914.
Gjatë ceremonisë ku morën pjesë ushtarakë të lartë të shtetit, gazetarë, historianë dhe një grup oficerësh të Akademisë së Lartë Ushtarake "Kolonel Tomsoni" në Tiranë